Objavljeno: 30. 4. 2019. u 20:58
Administrator

Moodlemoot 2019.

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite na 9. Moodlemootu Hrvatska -  tradicionalnom okupljanju moodlera i svih koji koriste sustav Moodle ili ga žele upoznati i čuti iskustva drugih.
MoodleMoot Hrvatska 2019. održat će se u petak, 7. lipnja 2019. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra Srce. Deveti Moodlemoot Hrvatska organiziraju Centar za e-učenje Srca i Centar potpore e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sustav Moodle je najrašireniji sustav za e-učenje baziran na otvorenom pristupu u svijetu, s preko 155 milijuna korisnika u više od 230 zemalja. Sustav Moodle najviše se koristi i u Hrvatskoj. Moodlemoot je namijenjen svima koji se bave sustavom Moodle bilo kao korisnici, administratori ili developeri ili su zainteresirani upoznati se s ovim sustavom i čuti iskustva drugih.

Važnost ovakvih događanja koja se održavaju širom svijeta je povezivanje i izmjena ideja, znanja i prakse između sudionika.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite kao predavač ili sudionik te u ugodnoj i kreativnoj atmosferi steknete nova poznanstva i prilike za suradnju.

Moodlemoot_2019_letak.pdf

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS