Objavljeno: 3. 5. 2019. u 15:52
Administrator

Opis poslova:

stručni/a suradnik/ca, pod stručnim vodstvom mentora, vodit će brigu o poslovima izdavaštva, kao što su objavljivanje i distribucija omeđenih publikacija u skladu s izdavačkim planom te objavljivanje časopisa, zatim prikupljanje, sortiranje, arhiviranje dokumentacije vezane za potrebe Službe za izdavačku djelatnost te održavanje veza između tijela na razini Sveučilišta i sastavnica te unutar samih Hrvatskih studija, čime se omogućuje prikupljanje podataka, razmjena ideja i primjena dobre prakse. Sudjelovat će u provedbi pojedinih projekata čija je svrha kontinuirano unaprjeđenje Hrvatskih studija. Koordinirat će posao izdavanja svih publikacija kojima su izdavač ili suizdavač Hrvatski studiji. Održat će vezu s drugim službama, a uz to će obavljati i druge poslove prema nalogu Voditelja ureda i Uprave Hrvatskih studija.
U obzir dolazi završen dodiplomski studiji ili preddiplomski i diplomski sveučilišni studij (ostvarenih najmanje 300 ECTS-bodova) ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij (ostvarenih najmanje 300 ECTS-a bodova) ili specijalistički diplomski stručni studij (ostvarenih najmanje 300 ECTS-bodova) u području društvenih i humanističkih znanosti.

Uvjet je da nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala.

 

Cjelovit tekst natječaja: https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=100230086

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS