Objavljeno: 15. 5. 2019. u 10:50
Administrator

Pozivamo sve zainteresirane studente, svih studijskih smjerova, na sudjelovanje na Ljetnoj školi "Informacijska tehnologija i mediji" u Zadru, koja će se održati od 28. do 30. kolovoza 2019.

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu imaju mogućnost osigurati besplatno sudjelovanje, put i smještaj za 25 studenata, koji se mogu prijaviti za sudjelovanje do 22. svibnja na mail kvaliteta@hrstud.hr.

U slučaju većega broja zainteresiranih studenata, prijave će se rangirati sukladno kriterijima za dodjelu Pročelnikove nagrade najboljim studentima (duljina studiranja, prosjek ocjena; Rektorova nagrada, demonstratura).

Cilj škole je međusveučilišna i interdisciplinarna suradnja radi brzoga prijenosa znanja i vještina iz područja medijske i informacijske pismenosti kako bi se ojačalo medijsko obrazovanje studenata te budućih mladih znanstvenika za učinkovitu primjenu nove komunikacijske tehnologije i kritički osviješten pristup ulozi medija u društvu. Ove godine posebna pozornost bit će usmjerena na temu „mediji i psihologija“.

Više o programu Ljetne škole možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://conference.unizd.hr/itmed2019/raspored/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS