Objavljeno: 5. 6. 2019. u 13:10
Dario Knežić

Pozivamo Vas na druženje ''(Za)zeleni kampus'' koje će se održati u sklopu 1. Roštilja Hrvatskih studija, ovoga četvrtak 06. 06. 2019. uz popratne događaje od 14h do 18h.

''(Za)zeleni kampus'' je ideja studenata prve godine diplomskog studija, polaznika kolegija ''Društveno odgovorno djelovanje'' kojega je nositelj prof. dr. sc. Matića.

Neformalno druženje je potaknuto temom''Ekološka održivost'' i način na koji mi možemo doprijeniti ljepšem i boljem sutra.
Na druženju će nam se pridružiti prof. Puđak, prof. Perkov i prof. Brezovec te će s nama podijeliti razmišljanja o ''Ekološkoj održivosti'' iz sociološke perspektive.
Kako bi ovo druženje bilo i samo održivo, udruga ''Eko Zagreb'' nam je omogućila biorazgradivo posuđe (tanjure i čaše) za roštilj.

 

Mislite eko i pridružite nam se na sutrašnjem roštilju J  
 

Otvorena tribina 14:30 h

doc. dr. sc. Jelena Puđak, mag. soc. Ivan Perkov, mag. soc et mag. educ. soc. Erik Brezovec

Druženje 14:30 h

Udruga ''Eko Zagreb''

Čišćenje 14h-18h

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS