Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 5. 6. 2019. u 13:10
Dario Knežić

Pozivamo Vas na druženje ''(Za)zeleni kampus'' koje će se održati u sklopu 1. Roštilja Hrvatskih studija, ovoga četvrtak 06. 06. 2019. uz popratne događaje od 14h do 18h.

''(Za)zeleni kampus'' je ideja studenata prve godine diplomskog studija, polaznika kolegija ''Društveno odgovorno djelovanje'' kojega je nositelj prof. dr. sc. Matića.

Neformalno druženje je potaknuto temom''Ekološka održivost'' i način na koji mi možemo doprijeniti ljepšem i boljem sutra.
Na druženju će nam se pridružiti prof. Puđak, prof. Perkov i prof. Brezovec te će s nama podijeliti razmišljanja o ''Ekološkoj održivosti'' iz sociološke perspektive.
Kako bi ovo druženje bilo i samo održivo, udruga ''Eko Zagreb'' nam je omogućila biorazgradivo posuđe (tanjure i čaše) za roštilj.

 

Mislite eko i pridružite nam se na sutrašnjem roštilju J  
 

Otvorena tribina 14:30 h

doc. dr. sc. Jelena Puđak, mag. soc. Ivan Perkov, mag. soc et mag. educ. soc. Erik Brezovec

Druženje 14:30 h

Udruga ''Eko Zagreb''

Čišćenje 14h-18h

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS