Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 21. 10. 2019. u 13:02
Josip Papak

Dragi studenti,

Na prijedlog povjerenika za nastavu i studente, pročelnik Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu donio je Odluku o Povjerenstvu za Pročelnikovu nagradu.

Povjerenstvo za Pročelnikovu nagradu prema posebno utvrđenim kriterijima i u skladu s podatcima iz ISVU-a, utvrđuje i predlaže pročelniku Hrvatskih studija najboljega studenta svakoga studija za Pročelnikovu nagradu.

Studenti se ne prijavljuju za Pročelnikovu nagradu. Podatci o studentima evidentiraju se iz Informacijskoga sustava visokih učilišta - ISVU-a.

Pročelnikovu nagradu uručuje pročelnik Hrvatskih studija prilikom obilježavanja Dana Hrvatskih studija, 14. studenoga.

 

Pročelnikovo priznanje za izvannastavne aktivnosti (čl. 82 Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima na Hrvatskim studijima), u akademskoj godini 2018./2019. dodijelit će se u četvrtak 14. studenoga 2019. godine. Studenti se mogu prijaviti osobno ili mogu prijaviti svoje kolege e-poštom Povjerenstvu za Pročelnikovu nagradu na adresu: kvaliteta@hrstud.hr 

Povjerenstvo za Pročelnikovu nagradu evidentira prijave studenata za Pročelnikovo priznanje i dostavlja prijedlog pročelniku Hrvatskih studija koji donosi konačnu odluku o dodjeli priznanja.

Prijave moraju sadržavati: ime i prezime studenta, kontakt, studij, godinu i razinu studiranja, kratak životopis i opis aktivnosti koja se predlaže za priznanje s obrazloženjem. U slučaju grupnih prijava životopisi pojedinaca mogu biti sasvim kratki, a naglasak je na aktivnosti koja se predlaže u obrazloženju. Prijave se podnose do ponedjeljka 28. listopada 2019. godine.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS