Objavljeno: 21. 10. 2019. u 16:02
Josip Papak

Informacije o volontiranju na Smotri Sveučilišta i Interliberu 2019. 

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održat će se od 21. do 23. studenoga 2019. godine u Studentskom centru, Savska 25.

Radno vrijeme Smotre:

Četvrtak/petak od 10 do 18 sati.

Subota od 9 do 15 sati.

 

Interliber se održava na Zagrebačkom velesajmu od 12. do 17. studenoga 2019. godine. Radno vrijeme Interlibera je od 10 do 20 sati.

 

Pozivamo sve zainteresirane studente koji žele predstavljati Hrvatske studije na Smotri Sveučilišta i/ili Interliberu da se prijave za volontiranje na: jpapak@hrstud.hr  

U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, studij, godina studija, e-adresa, broj mobitela i veličina majice.

Volontira se u jednoj smjeni do najviše šest sati, a za volontiranje dobiva se majica Hrvatskih studija i upis u volontersku knjižicu. 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS