Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 5. 11. 2019. u 18:11
Administrator

pozivnica

U dvorani Zagreb na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu održat će se prvi dio Osmoga hrvatskoga žrtvoslovnoga kongresa s naslovom Totalitarizmi XX. stoljeća i njihove posljedice za hrvatski narod.

Kongres je predviđen u petak, 8. studenoga 2019., s početkom u 16 sati pod pokroviteljstvom Grada Vukovara te gradonačelnika Ivane Penave te uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja i Grada Krapine.  Drugi i treći dan Kongresa, 9. i 10. studenoga 2019., održat će se u Krapini.

 

 

Zagreb, petak:

1.

 

Krapina, subota i nedjelja:

2.

3.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS