Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 8. 11. 2019. u 09:36
Josip Papak

Poštovane kolegice i poštovani kolege,

 

temeljem Odluke o nagrađivanju zaposlenika Hrvatskih studija za objavljene znanstvene radove visoke međunarodne vidljivosti (pročišćen tekst od 26. siječnja 2016. http://www.hrstud.unizg.hr/_download/repository/Odluka_o_nagradjivanju_zaposlenika_HS_za_objavljene_znanstvene_radove_visoke_medjunarodne_vidljivosti.pdf) pozivam vas da Povjerenstvu za osiguravanje kvalitete Hrvatskih studija dostavite svoje prijedloge za nagradu za radove visoke međunarodne vidljivosti objavljene u kalendarskoj godini 2018., a u skladu s navedenom Odlukom. Prijedloge mogu dostaviti svi zaposlenici u znanstveno-nastavnim, suradničkim i nastavnim zvanjima, za sebe ili za druge kolege.

Prijedlozi trebaju sadržavati kratko obrazloženje s bibliografskim podacima rada predloženoga za nagradu i primjerak rada u tiskanom ili digitalnom obliku. Tiskani primjerci radova bit će vraćeni predlagačima po okončanju postupka.

 

Prijedlozi se dostavljaju Uredu za osiguravanje kvalitete, osobno, poštom ili e-mailom (kvaliteta@hrstud.hr), najkasnije do petka, 22. studenoga 2019.

 

 

Srdačno i s poštovanjem,

 

doc. dr. sc. Lovorka Brajković

predsjednica Povjerenstva za osiguravanje kvalitete Hrvatskih studija

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS