Objavljeno: 14. 11. 2019. u 15:19
Administrator

U ponedjeljak i utorak, 11. i 12. studenoga održane su konferencija "Povratništvo i gospodarski razvoj" i panel rasprava "Remigracije i kružne migracije kao kohezijska strategija".

 

Organizatori konferencije bili su Zaklada-Konrad-Adenauer u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Institut za migracije i narodnosti, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Hrvatska matica iseljenika.

Konferencija je poslužila svrsi, povezivanju sudionike te poticanju rasprave, koja je bila stimulirajuća i zanimljiva o ključnim problemima i potencijalima njihova rješavanja, razvoja gospodarstva i dobrobiti hrvatskoga naroda u zemlji i iseljeništvu.

Povratništvo i gospodarski razvoj

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS