Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 16. 12. 2019. u 10:09
Administrator

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska paneuropska unija sa zadovoljstvom vas pozivaju na predstavljanje knjige prof. dr. sc. Tihomila Maštrovića Nad jabukama vile Hrvatice: kroatističke studije. Knjigu će predstaviti: akademik prof. dr. sc. Mislav Ježić, dr. sc. Hrvojka Mihanović-Salopek, prof. dr. sc. Slobodan Prosperov Novak te sam autor, prof. dr. sc. Tihomil Maštrović.
Predstavljanje će se održati u četvrtak, 19. prosinca 2019. s početkom u 19 sati u dvorani Hrvatske paneuropske unije, Jurišićeva 1a, Zagreb.

Pozivnica u PDF formatu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS