Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 7. 1. 2020. u 14:36
Josip Papak

Udruga studenata komunikologije i novinarstva „Komuna“ i ove je akademske godine, dvanaestu godinu za redom, održala svoj tradicionalni Humanitarni božićni sajam „Kolokviraj ljubav“ u suradnji s Fakultetom hrvatskih studija, Udrugom studenata sociologije „Anomija“, Društvom studenata kroatologije „Cassius“, Klubom studenata psihologije „Feniks“ i Društvom studenata povijesti „Ivan Lučić – Lucius“. Sajam je trajao od 16. do 19. prosinca 2019. godine u prostorijama knjižnice Fakulteta hrvatskih studija na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Ovogodišnji sajam kao dodatnu poslasticu, uz već dobro poznate kolače i kuhano vino, nudio je čitanje horoskopa i gatanje, prodaju second-hand odjeće i razne igre koje su studenti mogli zaigrati. Održan je i neizostavni kviz znanja u organizaciji DSK „Cassius“.

Organizacijom sajma studenti i studentice pokazali su svoje veliko studentsko srce, blagdanski duh i voljnost da pomognu onima kojima je potrebno. Od srca hvala svima koji su pekli kolače i kuhali vino, ali i svima onima koji su svojim dolaskom i donacijom pomogli. Ovogodišnji prihodi sajma dosežu gotovo 7000 kuna, a svi prihodi humanitarne akcije donirani su i uljepšali Božić studentici iz Stambene zajednice Dječjeg doma Zagreb.

Dora Decorti

Predsjednica USKN "Komuna"

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS