Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 27. 1. 2020. u 09:24
Lovorka Brajković
‘EDUpolicy LAB’ – Info dani o...

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), te Fakultet hrvatskih studija kao partner, u sklopu EU projekta “EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti” 30. siječnja organizira Info dane o društveno korisnom učenju u Zagrebu i Osijeku.

Cilj aktivnosti Info dana u Zagrebu i Osijeku je informiranje predstavnika lokalnih organizacija civilnog društva (OCD) te lokalnih visokoobrazovnih ustanova o ‎konceptu društveno korisnog učenja te mogućnostima uspostave takvih programa. U sklopu Info dana bit će predstavljeni primjeri dobre prakse s ciljem ‎međusobnog povezivanja i pokretanja novih programa društveno korisnog učenja.

Gosti-predavači bit će uspješni pojedinci iz civilnog društva i akademske zajednice koji će podijeliti svoja iskustva rada na projektima za opće dobro. Po završetku događanja naši gosti rado će odgovoriti na sva pitanja publike, stoga svakako pripremite svoje upite.

DATUM: 30. siječnja 2020.

MJESTO:

  • Rudarsko-geološko-naftni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Pierottijeva 6, prizemlje, prostorija VP02 – Pozivnica
  • Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, Cara Hadrijana bb, 31 000 Osijek, Nastavna zgrada, svečana dvorana 31 – Pozivnica

Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prethodnu prijavu do 29. siječnja 2020. godine.

PROGRAM:

  • Program za Zagreb pogledajte na poveznici ovdje.
  • Program za Osijek pogledajte na poveznici ovdje.

VAŽNO: Zbog pravila i zakonitosti u sklopu provedbe EU projekta, ukoliko ste zaposlenik/ca visokoobrazovne ustanove ili organizacije civilnog društva (udruge, zaklade, sindikata ili slično), ljubazno molimo da ispunite potvrdu o zaposlenju, ugradite je u memorandum svoje organizacije te donesete na događaj.

Za više informacija obratite se voditeljici projekta na adresu elektroničke pošte: jbegic@iro.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS