Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 30. 1. 2020. u 13:38
Administrator

Argumenti

U četvrtak 30. siječnja 2020. u 8.10 Hrvatski katolički radio u živo je emitirao emisiju Argumenti, o temi: „Smeta li i komu Fakultet hrvatskih studija?"

Na pitanja voditelja Ivana Taševa odgovarali su: prof. dr. sc. Pavo Barišić, dekan Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Ante Čović, redoviti profesor Fakulteta hrvatskih studija i prorektor Sveučilišta u Zagrebu za organizaciju, kadrovski razvoj i međusveučilišnu suradnju i Marija Barić Đurđević, predsjednica Studentskoga zbora Fakulteta hrvatskih studija.

Emisija traje 41 minutu i može se pogledati i poslušati ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS