Objavljeno: 3. 7. 2020. u 11:08
Josip Papak

Rektor Sveučilišta u Zagrebu donio je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o produljenju roka prijave radova za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu.

Produljuje se rok studentima za prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu do ponedjeljka 31. kolovoza 2020. do 16 sati.

Mentor je dužan najkanije do 31. kolovoza 2020 do 16 sati upisati obrazloženje u odgovarajući obrazac na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu po čemu predloženi studentski rad udovoljava kriterijima izvrsnosti. 

Prijedlozi za Rektorovu nagradu pod kategorijama e) i f) dostavljaju se do 14. kolovoza 2020. na adresu kvaliteta@hrstud.hr. Prijedloge za kategorije e) i f), Sveučilištu u Zagrebu prijavljuje dekan Fakulteta hrvatskih studija.

Prijava radova za Nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu: https://apps.unizg.hr/rektorova-nagrada/ 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS