Objavljeno: 30. 10. 2020. u 08:57
Administrator

Pozivamo sve zainteresirane na predstavljanje knjige Francesco Petrarca: Uspinjanje na Mont Ventoux u izdanju naklade Biakova. Djelo je s latinskoga jezika preveo i komentarom opremio alumnus našega Fakulteta Ante Pavelić, mag. philol. Lat. et Croat. Lat. Promocija knjige održat će se u petak 6. XI. 2020. s početkom u 11h u Knjižnici Fakulteta hrvatskih studija (uz pridržavanje propisanih mjera) a događaj će glazbenim točkama uzveličati klapa Palma.

Na predstavljanju će govoriti nakladnik i urednik Ivan Bekavac Basić, potom recenzenti Petar Ušković Croata i Stjepan Štivić te prevoditelj i priređivač Ante Pavelić.

Radujemo se Vašemu dolasku!

Francesco Petrarca: Uspinjanje na Mont Ventoux

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS