Objavljeno: 11. 11. 2020. u 08:02
Administrator


Prodekanica Brajković o izazovima pandemije uzrokovane koronavirusom 

Prodekanica za karijerni razvoj i cjeloživotnu naobrazbu Lovorka Brajković gostovala je u emisiji Radija Sljeme pod nazivom Psiholog(i)ja voditeljice i urednice Sanje Brajković, novinarke HRT-a, 10. studenoga 2020. u 20.30. Emisija je bila emitirana uživo u trajanju od jednoga sata. U emisiji je gošća s Fakulteta hrvatskih studija istaknula izazove s kojima se susreću mladi, stari, teško bolesni, a osobito onkološki i palijativni bolesnici u vrijeme pandemije uzrokovane koronavirusom. Osobito je istaknula moguće psihološke posljedice koje prate novu situaciju u kojoj je našlo cjelokupno pučanstvo u Hrvatskoj te kako se nositi s izazovima protuepidemijskih mjera i kako očuvati osjećajnu i duševnu postojanost u visoko stresnim i nepredvidivim situacijama. 

Emisija se može poslušati ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS