Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 8. 1. 2021. u 21:38
Administrator


Posjet zaposlenicima Fakulteta s područja Sisačko-moslavačke županije 


S obzirom na tragične događaje izazvane razornim potresom i velike materijalne štete pričinjene na domovima zaposlenika Fakulteta, drugim objektima i cjelokupnoj infrastrukturi na području Sisačko-moslavačke županije, dekan prof. dr. sc. Pavo Barišić i suradnik iz Dekanova ureda Danijel Jurković, mag. hist. et mag. comm. posjetili su ih u petak, 8. siječnja 2021. 

Razgledali su mjesta stanovanja i razgovarali s pet zaposlenika u Sisku: mr. sc. Miro Prpić, doc. dr. sc. Vlatka Vukelić, Sanja Blažević, Dario Knežić i Tomislav Rapić, mag. educ. hist. te su se našli ispred njihovih domova. U Petrinji su posjetili Gorana Dejanovića, mag. educ. hist. et mag. educ. croat.  

Uprava Fakulteta svjesna je da se i dalje svi nalaze u teškoj situaciji, osobito u pogledu na infrastrukturna oštećenja i zapreke. Želja je svih da se primarno posvete vraćanju u funkciju vlastitoga životnoga prostora i okoliša i da se pomogne njihovim bližnjima u normalizaciji uvjeta življenja. 
  
 


 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS