Objavljeno: 17. 2. 2021. u 17:16
Josip Papak
Natječaj za dodjelu stipendija...

Senat Sveučilišta u Zagrebu donio je na 6. sjednici održanoj 16. veljače 2021. Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. godinu 2020./2021.

Prijave na Natječaj počinju 17. veljače i traju do 12. ožujka 2021., a obavljaju se isključivo elektroničkim putem, upisivanjem podataka u aplikaciju na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr/stipendije.

Molimo studente da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i provjere zadovoljavaju li kriterije u kategoriji za koju se prijavljuju (prijava je moguća samo u jednoj kategoriji).

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu će nakon što razmotri sve pristigle prijave, utvrditi popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije Natječaja te sastaviti privremenu rang-listu kandidata koji ostvaruju pravo na stipendiju te istu objaviti na mrežnoj stranici Sveučilišta.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku od tri dana od dana objave privremene rang-liste na mrežnoj stranici Sveučilišta podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr

Za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-mail adresu: stipendije@unizg.hr

Ove godine Sveučilište u Zagrebu dodjeljuje 100 stipendija više nego prošle godine (ukupno 600 stipendija). Naime, Natječaj obuhvaća dodatnu E kategoriju u kojoj se za stipendiju mogu prijaviti svi studenti preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu, uključujući studente stručnih, sveučilišnih, razlikovnih, redovitih i izvanrednih studija, a koji imaju prijavljeno mjesto prebivališta na adresi objekta kojem je zbog štete uzrokovane potresima u 2020. godini dodijeljena CRVENA oznaka („Neuporabljivo“). Dobitnicima stipendije u ovoj kategoriji, stipendija od ukupno 10.000 kn bit će isplaćena jednokratno.

Izjava o članovima zajedničkoga kućanstva (za kandidate u D kategoriji)

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS