Objavljeno: 8. 6. 2018. u 14:53
Josip Papak
Oglas za posao - UNICEF

UNICEF (Fond Ujedinjenih naroda za djecu) vodeća je humanitarna i razvojna organizacija koja se brine o djeci, njihovim pravima i potrebama u cijelom svijetu, nastojeći osigurati dobre životne prilike za svako dijete.

UNICEF je u potrazi za odgovornim i komunikativnim osobama za posao Predstavnika programa Čuvari djetinjstva, koje su raspoložive minimalno 3 dana u tjednu po 5 sati te žele zastupati misiju i viziju UNICEF-a.

Predstavnik/ca zadužen je za komunikaciju s građanima i prezentiranje UNICEF-ove misije i djelovanja za dobrobit djece, a komunikacija se odvija na javnim mjestima i trgovačkim centrima. Cilj je građanima približiti aktivnosti koje organizacija provodi te im omogućiti redovitu podršku kampanje Čuvari djetinjstva kako bi svojim donacijama pomogli djeci u Hrvatskoj i svijetu.

Predstavnicima nude:

- Iskustvo u vodećoj međunarodnoj organizaciji za zaštitu dječjih prava

- Opsežnu edukaciju i sustavno mentoriranje te evaluaciju rada

- Stjecanje novih znanja i vještina

- Pozitivnu i dinamičnu radnu atmosferu

- Fleksibilno radno vrijeme i mogućnost kreiranja vlastitog rasporeda

Sviđaju ti se mogućnosti koje pruža rad u UNICEF-u? Pošalji  životopis i motivacijsko pismo na prijave@unicef.hr

Za detaljnije informacije o poslu možete posjetiti video link : https://www.youtube.com/watch?v=FFeD37LG0gI i web stranicu: http://www.unicef.hr/natjecaji/

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu djeluju od 16. studenoga 1992. godine. Od 2017. ustrojeni su kao sveučilišni odjel za interdisciplinarno proučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne i intelektualne povijesti i zbilje, medijske i interpersonalne komunikacije, akcija društvenih skupina, ljudskoga doživljavanja i ponašanja, razvoj jezika, otvorenih političkih, kulturnih i socijalnih pitanja od nacionalnoga ili regionalnoga interesa.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka organizacija izvode studije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini. Studijski programi filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije, znanstvenoga i nastavničkoga smjera, usporedno uzimaju u obzir četiri sastavnice: 1. općeteorijsku i metodološku, 2. nacionalnu ili kroatološku, 3. europsku i 4. globalnu.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS