Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 24. 5. 2020. u 14:38
Mislav Kukoč

Drage kolegice i kolege,

postavljam vam na repozitorij posljednje predavanje na daljinu. Radujem se našem ponovnom susretu u predavaonici, u utorak, 2. lipnja 2020., u redovitom terminu, kada ću održati završno predavanje i podijeliti potpise. Ne zaboravite ponijeti indekse.. Nekolicina vas ispričala je svoj nedolazak. Koristim priliku da vam priopćim da uprava Fakulteta, zbog izvanrednih okolnosti pandemije, preporučuje nastavnicima da svim studentima odobre potpis. Budući da nisam vodio evidenciju sudjelovanja studenata u nastavi na daljinu, već sam unaprijed odlučio da će u ovome semestru svi upisani studenti mojih kolegija dobiti potpis. Dakle, nije potrebno da posebno ispričavate svoj nedolazak na posljednje predavanje. Ipak, očekujem vas u što većem broju.

Srdačno

prof. dr. sc. Mislav Kukoč

Objavljeno: 19. 4. 2020. u 22:33
Mislav Kukoč

Drage kolegice i kolege,

dodao sam u repozitorij 9. predavanje za 21. travnja 2020. pod naslovom "Etika prosvjetiteljstva". Nastavak, naslovljen kao Utilitarizam, bit će sadržaj sljedećeg 10. predavanja. Prilažem, također i PP prezentaciju "Etika prosvjetiteljstva, koja prati oba predsavanja.

Srdačno

prof. dr. sc. Mislav Kukoč

 

Objavljeno: 11. 4. 2020. u 18:28
Mislav Kukoč

Drage kolegice i kolege,

šaljem vam svoje 8. predavanje iz etike, za utorak, 14. travnja 2020. Ujedno koristim priliku da čestitam Uskrs svima koji ga slave, uz nadu da ću vam što prije ponovo držati svoja predavanja ex cathedra.

Prof. dr. sc. Mislav Kukoč

Objavljeno: 5. 4. 2020. u 18:07
Mislav Kukoč

 

Srednjovjekovna kršćanska etika. Predavanje + PP

Prof. dr. sc. Mislav kukoč

Objavljeno: 30. 3. 2020. u 10:16
Mislav Kukoč

Prof. dr. sc. Mislav Kukoč

Helenistička etika

Objavljeno: 23. 3. 2020. u 12:41
Mislav Kukoč

Drage kolegice i kolege,

nadam se da ste dobro i da vam nije naštetio jučerašnji potres i korona virus. Objavio sam u repozitoriju svoje 5. predavanje iz etike, koje bi se trebalo održati u sutrašnjem terminu. PP prezentacija na repozitoriju slijedi tekst predavanja. 

Srdačno

prof. dr. sc. Mislav Kukoč

Objavljeno: 16. 3. 2020. u 15:50
Mislav Kukoč

Drage kolegice i kolege,

kao što sam najavio u prethodnoj obavijesti nastava iz etike do daljnjega se održava putem intraneta. U repozitoriju sam priložio tekst (u MsWordu.docx) prva 4 predavanja: 3 već održana i 4. predavanje koje se treba održati 17. ožujka 2020. Također sam priložio i PP prezentaciju čitave antičke etike. Sve dok bude propisana nastava na daljinu svakoga tjedna do utorka studenti će preko intraneta dobivati tekst sljedećeg dijela predavanja iz etike. Na isti će način asist. dr. sc. M.M. Škerbić organizirati seminar iz etike. Prema uputi dekana, konzultacije će se, također, do daljnjega, održavati putem e-pošte.

Srdačno

prof. dr. sc. Mislav Kukoč

Objavljeno: 16. 3. 2020. u 13:21
Matija Mato Škerbić

Nastavu na kolegiju 'Etika-seminar' ćemo izvoditi preko intraneta na sljedeći način:

- studenti će svoje izlaganje za seminar pripremiti do datuma naše nastave, na način da će kroz 'Repozitorij', kliknuvši na 'Dodaj', učitati dokument i(li) prezentaciju u terminu naše nastave - utorkom u 10.15 sati

- istovremeno, biti će učitan i dokument s uputama i zadatcima za sve ostale studentice i studente, zajedno s rokom za predaju

- sve informacije i upute za izradu seminara te dogovor oko literature studentice i studenti se trebaju obratiti na mail mskerbic@hrstud.hr.

 

Objavljeno: 13. 3. 2020. u 16:29
Mislav Kukoč

S obzirom na najavu Vlade RH o privremenoj obustavi održavanja nastave na sveučilištima od ponedjeljka, 16. ožujka 2020, izgledno je da će i Sveučilište u Zagrebu provesti tu odluku. U skladu s tim prelazimo na virtualno održavanje nastave. Nastava iz etike - moja predavanja i seminar koji vodi dr. sc. M. M. Škerbić, održavat će se preko intraneta, o čemu ćete dobiti obavijest, kao i nastavne materijale, čim od strane Sveučilišta dobijemo službenu obavijest o obustavi održavanja nastave.

Prof. dr. sc. Mislav Kukoč

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS