Hrvatski glagolizam
Šifra: 188080
ECTS: 3.0
Nositelji: doc. dr. sc. Ivana Kresnik
Izvođači: Matijas Baković - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
2. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija

6. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija
Termini konzultacija:
Objavljeno: 11. 6. 2020. u 11:09
Uređeno: 12. 6. 2020. u 20:52
Ivana Kresnik

Poštovani kolege, donesene su odluke o polaganju ispita s kojima moram uskladiti polaganje ispita za predmet Hrvatski glagolizam.

1. Donesena je sljedeća odredba: “Ispiti će se u pravilu polagati u prostorijama Fakulteta hrvatskih studija. Pisano polaganje ispita na daljinu na obrazloženi nastavnikov prijedlog može odobriti prodekan za nastavu i studente.

2. Na moj prijedlog prodekan za nastavu i studente dopustio je da se ispit za ovaj predmet preko sustava Merlin održi na daljinu samo za prvi ispitni rok. Za ostale termine nemam odobrenje za ispit na daljinu, tj. ispit će biti preko sustava Merlin, ali studenti moraju doći polagati ispit u prostorijama Fakulteta.

3. To znači da se za ocjenu na prvom roku smije vrjednovati samo ispit predviđen za 16. lipnja 2020. (utorak) koji počinje u 12 sati.

4. Vrjednovati se mogu samo oni provedeni ispiti studenata koji su prijavili taj ispitni rok. Ispitu se smije pristupiti samo jednom. Studentu koji 16. lipnja ispitu pristupi više puta vrjednovat će se isključivo prvi pristup ispitu.

5. Na upis ocjene studenti trebaju doći osobno s indeksom 17. lipnja 2020. (srijeda) od 9 sati. Raspored po prezimenima poslat ću naknadno jer upisivanje može trajati satima, pa će svatko dobiti precizniji termin. Oni koji kod mene polažu predmet Uređivanje teksta na upis ocjene mogu doći i u petak (19. lipnja) prilikom upisivanja ocjene za Uređivanje teksta.

6. Možete delegirati nekoga s vašim indeksom. U tom slučaju moram imati vašu suglasnost za upis ocjene. Suglasnost o prihvaćanju ocjene trebate mi poslati službenom e-poštom.

7. Testiranje ispita bit će 13. lipnja (subota) i 15. lipnja (ponedjeljak) od 16 do 17 sati.

8. Postotci i ocjene:

91% ‒ 100%               = izvrstan (5)

80% ‒ 90,99%            = vrlo dobar (4)

68% ‒ 79,99%            = dobar (3)

55% ‒ 67,99%            = dovoljan (2)

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS