Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 3. 3. 2019. u 07:53
Uređeno: 3. 3. 2019. u 07:54
Zdravka Martinić-Jerčić

Poštovane kolegice i kolege,

U repozitoriju kolegija nalazi se novi, ažurirani popis raspodjele studenata po grupama. Zbog kolizija s izbornim predmetima i zbog drugih obveza došlo je do većih prebacivanja iz grupe u grupu. Molim sve da provjere raspodjelu kako bismo mogli u ISVU što prije provesti podjelu.

Srdačan pozdrav,

Zdravka Martinić-Jerčić

Objavljeno: 19. 2. 2019. u 18:30
Zdravka Martinić-Jerčić

Poštovane kolegice i kolege,

Objavljujemo Popis podjele na grupe na Korelacijskim vježbama predmetne metodike nastave. Nadamo se da će vam termini grupa koje smo za vas predvidjeli odgovarati. Zbog prirode ovog predmeta nužno je da omjer smjerova/struka bude zastupljen u određenom broju, pa stoga nije moguće, osim u iznimnim situacijama prebacivanje iz grupe u grupu. Ukoliko nikako u previđenom terminu ne možete prisustvovati nastavi, a odgovara vam neki drugi termin, najprije pokušajte s kolegama iz te druge grupe (sa svog smjera) dogovoriti zamjenu, a onda se javite predavačima na obje grupe. Sve probleme i dileme vezane uz to rješavajte što prije tj. do kraja tjedna ili najkasnije do uvodnog predavanja i obavezno u komunikaciji sa svojim predavačem kako bismo što prije mogli krenuti s redovnom nastavom. Finalni popis po grupama objavit ćemo na stranici predmeta najkasnije 26. veljače 2019. nakon uvodnog predavanja.

Nastava započinje 26. veljače 2019. godine uvodnim predavanjem za sve studente koji upisuju Korelacijske vježbe u terminu od 11.10h u dvorani Osijek u redovnom terminu grupe prof. Martinić-Jerčić. Tema predavanja bit će Škola za život - što je to?, a održat će ga prof. Martinić-Jerčić. Na to ste predavanje pozvani svi koji upisujete Korelacijske vježbe u ovom semestru i dolazak na njega dio je obveza na ovom predmetu. Ostale grupe u tom, prvom, tjednu nastave neće održati svoje termine. Od 04. ožujka sve grupe održavat će nastavu u redovnom terminu i u dogovoru s predavačem.

s poštovanjem,

Zdravka Martinić-Jerčić, lektorica i ostali nositelji i predavači na predmetu

Objavljeno: 17. 4. 2019. u 02:48
Katarina Dadić

Otkazuje se predavanje iz kolegija Korelacijske vježbe iz predmetne metodike nastave 17. travnja 2019. godine kod prof. Dadić zbog bolesti. Termin nadoknade dogovorit ćemo na sljedećem susretu, a izvođenje nastavnih jedinica predviđenih za 24. travnja 2019. nastavljamo po predviđenom rasporedu.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS