Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Objavljeno: 19. 2. 2019. u 18:30
Zdravka Martinić-Jerčić

Poštovane kolegice i kolege,

Objavljujemo Popis podjele na grupe na Korelacijskim vježbama predmetne metodike nastave. Nadamo se da će vam termini grupa koje smo za vas predvidjeli odgovarati. Zbog prirode ovog predmeta nužno je da omjer smjerova/struka bude zastupljen u određenom broju, pa stoga nije moguće, osim u iznimnim situacijama prebacivanje iz grupe u grupu. Ukoliko nikako u previđenom terminu ne možete prisustvovati nastavi, a odgovara vam neki drugi termin, najprije pokušajte s kolegama iz te druge grupe (sa svog smjera) dogovoriti zamjenu, a onda se javite predavačima na obje grupe. Sve probleme i dileme vezane uz to rješavajte što prije tj. do kraja tjedna ili najkasnije do uvodnog predavanja i obavezno u komunikaciji sa svojim predavačem kako bismo što prije mogli krenuti s redovnom nastavom. Finalni popis po grupama objavit ćemo na stranici predmeta najkasnije 26. veljače 2019. nakon uvodnog predavanja.

Nastava započinje 26. veljače 2019. godine uvodnim predavanjem za sve studente koji upisuju Korelacijske vježbe u terminu od 11.10h u dvorani Osijek u redovnom terminu grupe prof. Martinić-Jerčić. Tema predavanja bit će Škola za život - što je to?, a održat će ga prof. Martinić-Jerčić. Na to ste predavanje pozvani svi koji upisujete Korelacijske vježbe u ovom semestru i dolazak na njega dio je obveza na ovom predmetu. Ostale grupe u tom, prvom, tjednu nastave neće održati svoje termine. Od 04. ožujka sve grupe održavat će nastavu u redovnom terminu i u dogovoru s predavačem.

s poštovanjem,

Zdravka Martinić-Jerčić, lektorica i ostali nositelji i predavači na predmetu

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS