Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Latinski jezik
Šifra: 204038
ECTS: 3.0
Nositelji: prof. dr. sc. Mirjana Matijević-Sokol
Izvođači: Petar Ušković Croata - Lektorske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Lektorske vježbe 45
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
2. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Povijest

3. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija
Termini konzultacija:
Objavljeno: 7. 12. 2020. u 14:00
Uređeno: 7. 12. 2020. u 14:07
Petar Ušković Croata

Poštovane kolegice i kolege,

obavještavam vas da će za vrijeme suspenzije klasičnoga održavanja nastave vježbe iz latinskoga jezika odvijati preko aplikacije Microsoft Teams kojoj možete pristupiti uz pomoć službenih e-adresa. Budući je četvrtak 10. XII. Dan Fakulteta ujedno i nenastavni dan, toga dana vježbe se ne će održati. Stoga je naš sljedeći termin 17. XII. u 16,00 sati. Konzultacije su ponedjeljkom u redovnom terminu 9,30 - 11 sati a po potrebi i online. Kolokvij se ne će održati 17. XII. kako je planirano, niti ga je u ovim okolnostima moguće održati. Stoga će se 20 bodova koliko je trebao sadržavati redistribuirati na sljedeći način: završni će se pismeni ispit povećati za 10 bodova (pa će maksimalan broj bodova iz njega biti 60) dok će 10 bodova iznositi vježba koju vam postavljam u repozitorij. Nju je potrebno samostalno (i čitko) riješti i poslati na e poštu puskovic@hrstud.hr najkasnije do 16. XII. u 23,59 sati.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS