Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 9. 10. 2015. u 10:08
Marina Štambuk
Dobrodošli na kolegij Mjerenje u...

Sve obavijesti i materijali za kolegij, te rokovi za predaju zadataka unutar kolegija i predaja tih zadaka obavljat će se putem sustava za e-učenje Merlin. Za upis e-kolegija vam je potreban AAI identitet i lozinka koju ćete dobiti na sljedećim vježbama, a upisi traju do 21. 10. 2015.

E-kolegij možete pronaći ovdje.

Popis e-kolegija --> Sveučilište u Zagrebu --> Hrvatski studiji --> Preddiplomski --> Mjerenje u psihologiji

Nakon uspješnog upisa, na mail ćete dobiti poruku dobrodošlice. Ukoliko naiđete na probleme slobodno se obratite Centru za e-učenje on-line upitom ili telefonski.

Objavljeno: 14. 10. 2015. u 11:14
Marina Štambuk

Raspored po grupama je u repozitoriju.

GRUPA A: 14.20 - 15.50

GRUPA B: 15.55 - 17:25

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS