Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Objavljeno: 6. 10. 2015. u 22:47
Marjan Ninčević

Poštovane kolegice i kolege, nekolicina od vas mi je ovih dana rekla da se kolegij Nastavničke komeptencije preklapa s drugim obvezatnim kolegijima koje ste upisali. Moguće je da Nastavničke komeptencije, ako to bude većini odgovaralo, prebacimo četvrtkom u 9.35-11.05 u dvorani Varaždin. Ovu mogućnost prodiskutirat ćemo na prvom susretu kojeg ćemo imati, prema sadašnjem rasporedu, u četvrtak 15. listopada u 11.10 sati u dvorani Osjek. Nadam se da ćemo pronaći prikladno rješenje koje će svima odgovarati.

M. Ninčević 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS