Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 6. 10. 2018. u 13:07
Marjan Ninčević

Poštovane kolegice i kolege,

dobro došli na kolegij Nastavničke kompetencije u suvremenom kurikulumu.

Da biste mogli sudjelovati na ovom kolegiju potrebno se na njega upisati i putem sustava Merlin: https://moodle.srce.hr/2018-2019/my/ šifra za upis na kolegij je: nastavnicke2018

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća slobodno mi se obratite na mail: mnincevic@hrstud.hr

Nadam se dobroj i korisnoj suradnji.

Srdačno,

M. Ninčević

Objavljeno: 6. 10. 2017. u 12:37
Uređeno: 6. 10. 2017. u 12:37
Dunja Jurić Vukelić

Poštovane kolegice i kolege, obavijesti i materijale za kolegij Nastavničke kompetencije dobivat ćete putem sustava za e-učenje Merlin. Za upis e-kolegija vam je potreban AAI identitet i lozinka (hrstudnastavnicke), a upisi traju do 19. 10. 2017. do 11.05 sati. Potičemo vas da se što prije upišete jer su upute i dio materijala već postavljeni u sustav.

Nakon uspješnog upisa, na mail ćete dobiti poruku dobrodošlice. Ukoliko naiđete na probleme slobodno se obratite Centru za e-učenje on-line upitom ili telefonski. 

Srdačno vas pozdravljamo i želimo uspješnu akademsku godinu,

M. Ninčević

D. Jurić Vukelić

Objavljeno: 10. 10. 2016. u 12:59
Marjan Ninčević

Poštovane kolegice i kolege, obavijesti i materijale za kolegij Nastavničke kompetencije dobivat ćete putem sustava za e-učenje Merlin. Za upis e-kolegija vam je potreban AAI identitet i lozinka (hrstudnastavnicke), a upisi traju do 15. 10. 2016. do 13.00 sati. Potičem vas da se što prije upišete jer su upute i dio materijala već postavljeni u sustav.

Nakon uspješnog upisa, na mail ćete dobiti poruku dobrodošlice. Ukoliko naiđete na probleme slobodno se obratite Centru za e-učenje on-line upitom ili telefonski. 

Srdačno vas pozdravljam i želim uspješnu akademsku godinu,

M. Ninčević

 

Objavljeno: 7. 10. 2015. u 23:01
Marjan Ninčević

Poštovane kolegice i kolege, obavijesti i materijale za kolegij Nastavničke kompetencije dobivat ćete putem sustava za e-učenje Merlin. Za upis e-kolegija vam je potreban AAI identitet i lozinka (hrstud3456), a upisi traju do 20. 10. 2015. do 23.55 sati. Broj studenata je ograničen.  Potičem vas da se što prije upišete jer su upute i dio materijala već postavljeni u sustav. E-kolegij možete pronaći ovdje: Popis e-kolegija --> Sveučilište u Zagrebu --> Hrvatski studiji --> Diplomski --> Nastavničke kompetencije u suvremenom kurikulumu.

Termin nastave za ovaj kolegij može biti izmijenjen. O tome ćemo se dogovoriti na prvom susretu koji će biti u četvrtak 15. listopada u 11.10 u dvorani Osijek.

Nakon uspješnog upisa, na mail ćete dobiti poruku dobrodošlice. Ukoliko naiđete na probleme slobodno se obratite Centru za e-učenje on-line upitom ili telefonski. 

 

Objavljeno: 6. 10. 2015. u 22:47
Marjan Ninčević

Poštovane kolegice i kolege, nekolicina od vas mi je ovih dana rekla da se kolegij Nastavničke komeptencije preklapa s drugim obvezatnim kolegijima koje ste upisali. Moguće je da Nastavničke komeptencije, ako to bude većini odgovaralo, prebacimo četvrtkom u 9.35-11.05 u dvorani Varaždin. Ovu mogućnost prodiskutirat ćemo na prvom susretu kojeg ćemo imati, prema sadašnjem rasporedu, u četvrtak 15. listopada u 11.10 sati u dvorani Osjek. Nadam se da ćemo pronaći prikladno rješenje koje će svima odgovarati.

M. Ninčević 

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS