Osnove hrvatske jezične kulture
Šifra: 188067
ECTS: 3.0
Nositelji: doc. dr. sc. Ivana Kresnik
Izvođači: Ivana Kresnik - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
1. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija
Termini konzultacija:
Objavljeno: 10. 1. 2020. u 15:17
Ivana Kresnik

Poštovani kolege, molim vas da pažljivo pročitate ovu najavu i upute u vezi s predrokom.

Studenti koji imaju pravo izići na ispit iz predmeta Osnove hrvatske jezične kulture i Osnove hrvatske jezične kulture TZP pismeni ispit mogu pisati na predroku 21. siječnja 2020. u dvorani Dubrovnik prema sljedećem rasporedu:

9:35-10:35 – studenti od A do OBR

10:50-11:50 – studenti od OŽE do Ž

Opis ispita: test se piše 60 minuta plavom kemijskom olovkom.

Broj bodova i ocjena na predroku bit će poslani na službenu e-adresu svakomu studentu pojedinačno 3-4 dana nakon pisanja testa.

Pregled testa i upis ocjene ostvarene na predroku bit će isključivo 29. siječnja 2020. u kabinetu prof. Ivane Kresnik prema sljedećem rasporedu:

9 sati – studenti od A do J

10 sati – studenti od K do S

11 sati – studenti od Š do Ž

Ocjena se istovremeno upisuje u indeks i ISVU kao izlazak na prvi zimski ispitni rok 29. siječnja 2020. godine.

Nedolazak na upis u predviđenom terminu znači odustajanje od ocjene i takvi testovi bit će poništeni 29. siječnja 2020. u 11:30. To se odnosi i na studente koji su došli, ali nisu ponijeli indeks.

Studenti na uvid u test i upis ocjene trebaju doći osobno. Ako student ne može doći osobno na upis ocjene, može delegirati drugu osobu da dođe s njegovim indeksom na upis ocjene u predviđenom terminu. O tome treba poslati izjavu na službenu e-adresu prof. Kresnik (ikresnik@hrstud.hr) sa svoje službene *.hrstud.hr e-adrese. Pritom treba navesti imenom i prezimenom osobu koja će doći na upis ocjene. Delegirana osoba ne može dobiti test na uvid.

Ivana Kresnik

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS