Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 17. 4. 2019. u 02:54
Katarina Dadić

Profesorica Dadić 17. travnja 2019. godine neće održati predavanje iz kolegija Opća pedagogija zbog bolesti. Termin nadoknade bit će objavljen na sljedećem susretu 24. travnja 2019. godine.

Objavljeno: 26. 2. 2019. u 16:34
Marjan Ninčević

Drage kolegice i kolege,

studenti koji su izabrali slušati kolegij Opća pedagogija kod prof. Ninčevića neka se na isti upišu i putem sustava MERLIN, šifra za upis na kolegij je: opća2019

Prvi susret bit će u srijedu 27. veljače u 12.45 sati u dvorani Čakovec.

Dobro došli!

M. Ninčević

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS