Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Povijest kršćanstva u Hrvata
Šifra: 203989
ECTS: 3.0
Nositelji: prof. dr. sc. Stipan Tadić
Izvođači: Petar Bilobrk - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
Termini konzultacija:
Objavljeno: 16. 3. 2020. u 17:18
Petar Bilobrk

Poštovane kolegice i kolege,

otvoren je e-kolegij na sustavu za e-učenje Merlin.

Mrežna stranica sustava za e-učenje Merlin nalazi se na adresi https://moodle.srce.hr/2019-2020/.

Svoje zadaće i sve ono što se od vas traži postavljat ćete na e-kolegij, gdje će vam biti postavljeni materijali i zadatci za učenje na daljinu.

Ne zaboravite na smjernice koje su objavljene na stanicama fakulteta iz kojeg ističem da je sudjelovanje u nastavi obvezno.
Molim vas provjerite imate li pristup na kolegij, ako kojim slučajem nemate vidljiv kolegij javite mi elektroničkom poštom na adresu: pbilobrk@hrstud.hr.

Također, obavijestite i druge kolege u svojim facebook, whatsapp ili drugim grupama.
Za sva pitanja slobodno mi se obratite elektroničkom poštom.

Srdačno vas pozdravljam,

Petar Bilobrk

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS