Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 23. 3. 2020. u 19:47
Rona Bušljeta Kardum

Poštovane studentice i poštovani studenti,

prije svega nadam se da ste svi dobro.

dodala sam vam novu prezentaciju koju smo trebali imati 24. 3. 2020. 

Vjerujem da vam je demostrator poslao liste za izlaganja s dodanim datumima za upis. Lijepo vas molim da se upišu oni koji nisu. Podsjećam vas da vam 20% ocjene nosi izlaganje. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za kolegij, slobodno mi se obratite na mail rbusljeta@hrstud.hr.

Rona Bušljeta

Objavljeno: 16. 3. 2020. u 20:40
Uređeno: 16. 3. 2020. u 22:18
Rona Bušljeta Kardum

Poštovane studentice i poštovani studenti,

s obzirom na novonastalu situaciju u repozitorij (Pravna uporišta i pedaagoška dokumentacija) sam dodala prezentaciju koje smo trebali imati 17. 3. 2020. 

Moram vam još dodati listu s izlaganjima iako se nadam da ćemo do vaših izlaganja biti na fakultetu. Sljedeći tjedan očekujte nove prezentacije. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno pošaljite mail na rbusljeta@hrstud.hr

Želim vam ugodan i uspješan rad u online okruženju.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS