Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Socijalna filozofija
Šifra: 214837
ECTS: 3.0
Nositelji: prof. dr. sc. Mislav Kukoč
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
5. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Filozofija i kultura
Termini konzultacija:
Obavijesti
Objavljeno: 6. 12. 2020. u 19:26
Mislav Kukoč

Drage kolegice i kolege studentice i studenti,

budući da zbog epidemiološke situacije Fakultet prelazi na održavanje on-line nastave, kao i prošloga semestra, poslat ću vam svoja predavanja u pismenom obliku zajedno s PP prezentacijom. Dakle na repozitoriju ćete naći moja predavanja, uz knjige iz obvezne ispitne literature.

Nadam se da će se stanje uskoro poboljšati te da ćemo se vratiti mnogo produktivnijoj nastavi uživo.

Srdačno

prof. dr. sc. Mislav Kukoč.

 

 

 

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS