Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Suvremena filozofija
Šifra: 214821
ECTS: 4.0
Nositelji: doc. dr. sc. Sandro Skansi
Izvođači: Sandro Skansi - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
1. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Filozofija
Termini konzultacija:
  • doc. dr. sc. Sandro Skansi :

    Petkom 8.00-9.30

    Jesenski medurok kod doc.dr.sc Sandra Skansija održat će se u terminu redovnih konzultacija u petak 27.11.2020. u 11.00 u kabinetu. S obzirom na epidemiološku situaciju, studenti se mole da drže propisani razmak od 2m ispred kabineta i da koriste zaštitne maske kategorije N95 ili višlje. U kabinetu će se nalaziti dezinfekcijsko sredstvo. Zbog izuzetnih okolnosti, svi ispiti će se održati u usmenom obliku. Ponesite sve što je potrebno za ispit na koji izlazite: papir, olovku, indeks, isprintani seminarski. U kabinet se ulazi pojedinačno.
    Lokacija:
Obavijesti
Objavljeno: 1. 12. 2020. u 17:44
Sandro Skansi

Dragi studenti, sutra nema nastave iz kolegija Suvremena filozofija. Sljedeci tjedan nastavljamo normalno, osim ako Vam ne javim drugacije. Kao zadatak za sutra proucite dodatno Jacquesa Derridu i Michela Foucaulta, bilo iz zadane literature ili online (imate zanimljive videe o njima na Youtube kanalu School of Life).

Vidimo se sljedeci tjedan!

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS