Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 26. 2. 2018. u 15:45
Uređeno: 26. 2. 2018. u 15:46
Tea Cacović

Program COST je najdugovječniji europski okvir za podršku transnacionalnoj suradnji između istraživača, inženjera i stipendista diljem Europe.

Ovaj EU program istraživačima omogućava uspostavljanje interdisciplinarnih istraživačkih mreža u Europi i šire. Program pruža financijsku potporu organiziranju konferencija, sastanaka, usavršavanja, kratkih znanstvenih razmjena ili drugih aktivnosti umrežavanja u širokom rasponu znanstvenih tema..

Trajanje COST akcija ograničeno je na četiri godine.

COST program usmjeren je na sljedeće aktivnosti:

  • izgradnja kapaciteta povezivanjem vrhunskih znanstvenih zajednica u Europi i svijetu

  • omogućavanje umrežavanja mladim istraživačima

  • povećavanje utjecaja istraživanja na donositelje odluka, regulatorna tijela i nacionalne donositelje odluka kao i one u privatnom sektoru.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS