PuP - Psihologija u Praksi

Psihologija u Praksi se održava već pet godina uzastopno.

Riječ je o cjelodnevnom nizu izlaganja stručnjaka iz psihologijske prakse, organiziranih sa svrhom osvješćivanja studenata o tome što i kako nakon završetka studija; upoznavanjem s tržištem rada, mogućnostima zapošljavanja, te izazovima koji ih očekuju pri stupanju u radni odnos:

– konkretnim radnim zadatcima;
– strukama s kojima se usko surađuje;
– odgovornošću i donošenjem odluka na radnom mjestu;
– specifičnim vještinama koje su nužan preduvjet ili koje će tek trebati usvojiti.


Na taj se način studente približava objektivnom razmatranju kako budućeg usmjerenja (izbora kolegija tijekom studija, u svrhu profiliranja), tako i konkretne uloge psihologa u zajednici i društvu općenito.

 

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite na:

e-mail adresu: feniks.hs@gmail.com;

Facebook stranicu: https://www.facebook.com/PsihologijauPraksi 

Broj telefona: 097/792-4459

 


Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS