Objavljeno: 7. 4. 2014. u 10:32
Uređeno: 7. 4. 2014. u 10:33
Antonija Maričić
2. Dani obrazovnih znanosti - Uloga...

 

 

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na znanstvenu konferenciju  2. Dani obrazovnih znanosti u organizaciji Centra za istraživanje i razvoj obrazovanja Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu. 

Tema konferencije je "Uloga istraživanja u obrazovnim promjenama", a održat će se 16. i 17. listopada 2014. godine u prostorijama Centra za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu, Zvonimirova 8.

Pozivamo Vas da aktivnim sudjelovanjem i prezentacijom rezultata vlastitih
istraživanja pridonesete uspješnom radu konferencije.

Detaljnije obavijesti o samoj konferenciji, načinima sudjelovanja te
prijavi radova nalaze se na web stranici http://www.idi.hr/doz2014.


Srdačan pozdrav,

Dr. sc. Iris Marušić
Predsjednica  Programsko - organizacijskog odbora
 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS