Objavljeno: 16. 1. 2015. u 16:19
Marina Štambuk

22. Dani Ramira i Zorana Bujasa će se održati od 16. do 18.04.2015. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Dani Ramira i Zorana Bujasa su dvogodišnji međunarodni psihologijski znanstveni skup, čiji je cilj razmjena znanja i rezultata izvornih fundamentalnih i primijenjenih istraživanja iz svih područja psihologije. Ovaj skup s tradicijom dugom preko 40 godina ističe se po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova. To je tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva koji izlažu svoja najnovija istraživanja, razmjenjuju znanja i ideje te dogovaraju suradnju.

Organizator i domaćin skupa Dani Ramira i Zorana Bujasa je Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu uz tradicionalnu suradnju Hrvatskog psihološkog društva.

Sve informacije o skupu možete naći na adresi http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2015.
* Rok za prijavu sažetaka prožuzen do 1. veljače 2015 godine.*

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS