Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Savjetovalište

Obnovljen rad Savjetovališta Hrvatskih studija

Savjetovalište Hrvatskih studija osnovano je Odlukom Znanstveno-nastavnoga vijeća 8. srpnja 2014., radi kvalitetnijega svladavanja obrazovnih programa i uspješnije psiho-socijalne prilagodbe. Bilo je prekinulo s radom 1. veljače 2017., ali ga je 12. listopada 2017. obnovilo. Zadaće Savjetovališta jesu: pružati besplatnu psihološku i drugu savjetodavnu pomoć i potporu studentima i zaposlenicima Hrvatskih studija u nošenju s osobnim i profesionalnim poteškoćama i priređivati psiho-edukativne radionice, unaprjeđujući kakvoću života osoba, skupina i ljudske zajednice Hrvatskih studija, sukladno pravilima struke, poštujući etička načela. Odluku o Savjetovalištu Hrvatskih studija od 12. listopada 2017. pročitajte ovdje. Odlukom od 28. studenoga 2017. savjetnicom u Savjetovalištu postavljena je doc. dr. sc. Jelena Maričić.
Od 10. prosinca 2019. Savjetovalište djeluje kao Savjetovalište Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

S povjerenjem dogovorite termin na e-adresu psiholosko.savjetovanje@hrstud.hr ili  savjetovaliste@hrstud.hr


Objavljeno: 3. 5. 2021. u 13:26
Dunja Jurić Vukelić

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Pozivamo vas na online radionicu u organizaciji Savjetovališta Fakulteta hrvatskih studija, koja će se održati u četvrtak, 6. svibnja 2021. u 14 sati.

Tematski i sadržajno radionica je vezana uz motivaciju za učenje, pripremu za kolokvije i ispite i organizaciju vlastitih resursa u zadanom vremenskom okviru, u ovim neuobičajenim životnim okolnostima u kojima se nalazimo.

Termin: 6. svibnja 2021. u 14:00 sati

Način održavanja: online

Broj sudionika: max. 100

Organizator radionice: Odjel za unaprjeđenje kvalitete života Savjetovališta Fakulteta hrvatskih studija

Radionicu vodi: Dunja Jurić Vukelić, mag. psych.

Prijave: https://forms.gle/4DN5PCRqd3WXMEkj6

ILI e-mailom na: djuric@hrstud.hr

Srdačan pozdrav do četvrtka!

Popis obavijesti
Repozitorij

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS