Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Savjetovalište

Obnovljen rad Savjetovališta Hrvatskih studija

Savjetovalište Hrvatskih studija osnovano je Odlukom Znanstveno-nastavnoga vijeća 8. srpnja 2014., radi kvalitetnijega svladavanja obrazovnih programa i uspješnije psiho-socijalne prilagodbe. Bilo je prekinulo s radom 1. veljače 2017., ali ga je 12. listopada 2017. obnovilo. Zadaće Savjetovališta jesu: pružati besplatnu psihološku i drugu savjetodavnu pomoć i potporu studentima i zaposlenicima Hrvatskih studija u nošenju s osobnim i profesionalnim poteškoćama i priređivati psiho-edukativne radionice, unaprjeđujući kakvoću života osoba, skupina i ljudske zajednice Hrvatskih studija, sukladno pravilima struke, poštujući etička načela. Odluku o Savjetovalištu Hrvatskih studija od 12. listopada 2017. pročitajte ovdje. Odlukom od 28. studenoga 2017. savjetnicom u Savjetovalištu postavljena je doc. dr. sc. Jelena Maričić.
Od 10. prosinca 2019. Savjetovalište djeluje kao Savjetovalište Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

S povjerenjem dogovorite termin na e-adresu psiholosko.savjetovanje@hrstud.hr ili  savjetovaliste@hrstud.hr


Objavljeno: 13. 4. 2021. u 16:40
Ana Petak

Poštovane i poštovani,

Ovim Vas putem pozivam da sudjelujete na Simpoziju:  From Psychologist To Psychologist: A Diversity Approach to Multi-Crisis Situations"  koji je nastao kao podrška kolega i kolegica iz EFPA- inog Board on cultural and ethnic diversity hrvatskim psiholozima i psihologinjama koji se u vrijeme pandemije COVID- 19 suočavaju i s posljedicama razornih potresa. 

Simpozij će se održati u četvrtak 15.04.2021. od 10:00h do 16:00h. Službeni jezik simpozija je engleski.

Pristup simpoziju bit će omogućen preko Zoom platforme EFPA- e:

online via zoom link: https://zoom.us/j/98025677341?pwd=aHF4bmp0MWhwT0F3dnBUWndScmRNdz09

Meeting ID: 980 2567 7341; Password: 963953

Cilj simpozija bit će razmijena znanja i iskustava u situacijama krize, katastrofe i traume s europskim kolegama i kolegicama te povezivanje sa Standing Commettee on crises, disaster and trauma pri EFPA-i. 

Simpozij je namijenjen psiholozima i psihologinjama iz Hrvatske, a na skup su dobrodošli i studenti i studentice.

 

 

Popis obavijesti
Repozitorij

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS