Događanja

Godišnja skupština Udruge studenata sociologije Anomija

Godišnja skupština Udruge studenata sociologije Anomija održati će se u četvrtak 19.12. u 18:30 sati u dvorani Zadar na Hrvatskim studijima.

Godišnju skupštinu organizira Udruga studenata sociologije Anomija  kako bi predstavila rad Udruge u proteklih godinu dana, izabrala novo vodstvo Udruge i predstavila nove planove za 2014. godinu.

Nakon skupštine pozvani ste i na tradicionalni Božićni tulum u prostorijama Udruge.
Ovogodišnji tulum osnažen je “lokalnim” bendom Mokre gljive i humanitarnim karakterom. Prikupljat će se hrana, higijenske potrepštine i slične stvari  koje ćemo darovati obiteljima u potrebi.


Bitno

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu djeluju od 16. studenoga 1992. godine. Od 2017. ustrojeni su kao sveučilišni odjel za interdisciplinarno proučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne i intelektualne povijesti i zbilje, medijske i interpersonalne komunikacije, akcija društvenih skupina, ljudskoga doživljavanja i ponašanja, razvoj jezika, otvorenih političkih, kulturnih i socijalnih pitanja od nacionalnoga ili regionalnoga interesa.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka organizacija izvode studije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini. Studijski programi filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije, znanstvenoga i nastavničkoga smjera, usporedno uzimaju u obzir četiri sastavnice: 1. općeteorijsku i metodološku, 2. nacionalnu ili kroatološku, 3. europsku i 4. globalnu.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS