O nama

Studij sociologije osnovan je 1992. godine i čini jednu od temeljnih disciplina na Hrvatskim studijima. Koncepcija studija sociologije usmjerena je na korištenje socioloških teorija i metodologije društvenih znanosti u razumijevanju društvenih procesa i fenomena u specifičnome kontekstu hrvatskoga društva te komparativno u europskoj i globalnoj perspektivi. Svojim je obrazovnim ishodima studij sociologije usmjeren na osposobljavanje kvalitetnoga sociološkoga istraživačkoga kadra opskrbljenoga profesionalnim istraživačkim i analitičkim vještinama nužnima za produktivan rad u javnom i privatnom sektoru. Preddiplomska i diplomska razina studija sociologije ustrojene su prema suvremenim međunarodnim znanstvenim standardima.


Objavljeno: 20. 2. 2018. u 16:03
Uređeno: 20. 2. 2018. u 16:05
Ivan Perkov
NovaTV traži djelatnika za radno...

Svim zainteresiranim bivšim i sadašnjim studentima prosljeđujemo obavijest o potencijalno zanimljivom natječaju.

"Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi i iskusni tim medijskih profesionalaca. Strategija kompanije je multimedijalna platforma – sinergija televizije i interneta. Dinamično radno okružje osiguravaju vrhunska tehnologija, inovativni pristup i izazovi suvremenog medijskog tržišta. U našoj tvrtki gradimo ugodnu radnu atmosferu i povjerenje zaposlenih pružajući im kontinuiranu mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i napredovanja."


Uslijed daljnjeg razvoja naših operacija tražimo izvrsnu osobu za poziciju
Asistent Medijskih istraživanja (m/ž)

Opis posla i glavni zadaci:

- analiza i interpretacija podataka te izrada različitih vrsta izvještaja na području online sadržaja, televizijske gledanosti i društvenih mreža

- praćenje i analiza trendova u medijskoj industriji, analiza tržišta i istraživanje stavova potrošača

- izrada Ad Hoc izvještaja prema specifičnim potrebama odjela

- sudjelovanje u interpretaciji i prezentaciji podataka prema klijentima

- rad u dinamičnom okruženju i kreativnoj industriji

- mogućnost osobnog usavršavanja i profesionalnog razvoja

 

 Uvjeti:

- VSS iz područja sociologije, psihologije ili nekih od srodnih fakulteta društvenih znanosti

- razumijevanje medijskog okruženja i izražena želja za radom u istom

- posjedovanje analitičkih sposobnosti i kritičkog razmišljanja

- sposobnost timskog rada i dobre suradnje u malom timu

- odgovornost prema radnim zadacima i visoka motiviranost za rad

- dobro poznavanje MS Office alata (Word, Excel, Power Point)

- prednost imaju kandidati koji poznaju rad u sljedećim programima: Arianna, Gemius, BrandPuls, Google Analytics (poželjno, ali nije uvjet)

 

Ako ste zainteresirani za ovu poziciju i ispunjavate tražene uvjete, dostavite nam svoj životopis na mail posao@novatv.hr najkasnije do 28.2.2018.  Vaše ćemo podatke tretirati s maksimalnom diskrecijom. U najskorijem roku javit ćemo se s informacijama o daljnjem tijeku procesa zapošljavanja.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS