O nama

Studij sociologije osnovan je 1992. godine, te stoga čini jednu od temeljnih disciplina Hrvatskih studija. Koncepcija studija sociologije od samih je početaka bila usmjerena na korištenje socioloških teorija i metodologije društvenih znanosti u razumijevanju društvenih procesa i fenomena u kontekstu hrvatskog društva specifično te komparativno u međunarodnoj i globalnoj perspektivi. U svojim obrazovnim ishodima studij sociologije usmjeren je na osposobljavanje kvalitetnog sociološkog istraživačkog kadra opskrbljenog profesionalnim istraživačkim i analitičkim vještinama za produktivan rad i u javnom i privatnom sektoru. Iz tog su razloga i preddiplomska i diplomska razina studija sociologije ustrojene prema suvremenim znanstvenim i međunarodnim standardima.


Objavljeno: 20. 2. 2018. u 16:03
Uređeno: 20. 2. 2018. u 16:05
Ivan Perkov
NovaTV traži djelatnika za radno...

Svim zainteresiranim bivšim i sadašnjim studentima prosljeđujemo obavijest o potencijalno zanimljivom natječaju.

"Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi i iskusni tim medijskih profesionalaca. Strategija kompanije je multimedijalna platforma – sinergija televizije i interneta. Dinamično radno okružje osiguravaju vrhunska tehnologija, inovativni pristup i izazovi suvremenog medijskog tržišta. U našoj tvrtki gradimo ugodnu radnu atmosferu i povjerenje zaposlenih pružajući im kontinuiranu mogućnost stjecanja novih znanja, vještina i napredovanja."


Uslijed daljnjeg razvoja naših operacija tražimo izvrsnu osobu za poziciju
Asistent Medijskih istraživanja (m/ž)

Opis posla i glavni zadaci:

- analiza i interpretacija podataka te izrada različitih vrsta izvještaja na području online sadržaja, televizijske gledanosti i društvenih mreža

- praćenje i analiza trendova u medijskoj industriji, analiza tržišta i istraživanje stavova potrošača

- izrada Ad Hoc izvještaja prema specifičnim potrebama odjela

- sudjelovanje u interpretaciji i prezentaciji podataka prema klijentima

- rad u dinamičnom okruženju i kreativnoj industriji

- mogućnost osobnog usavršavanja i profesionalnog razvoja

 

 Uvjeti:

- VSS iz područja sociologije, psihologije ili nekih od srodnih fakulteta društvenih znanosti

- razumijevanje medijskog okruženja i izražena želja za radom u istom

- posjedovanje analitičkih sposobnosti i kritičkog razmišljanja

- sposobnost timskog rada i dobre suradnje u malom timu

- odgovornost prema radnim zadacima i visoka motiviranost za rad

- dobro poznavanje MS Office alata (Word, Excel, Power Point)

- prednost imaju kandidati koji poznaju rad u sljedećim programima: Arianna, Gemius, BrandPuls, Google Analytics (poželjno, ali nije uvjet)

 

Ako ste zainteresirani za ovu poziciju i ispunjavate tražene uvjete, dostavite nam svoj životopis na mail posao@novatv.hr najkasnije do 28.2.2018.  Vaše ćemo podatke tretirati s maksimalnom diskrecijom. U najskorijem roku javit ćemo se s informacijama o daljnjem tijeku procesa zapošljavanja.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu djeluju od 16. studenoga 1992. godine. Od 2017. ustrojeni su kao sveučilišni odjel za interdisciplinarno proučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne i intelektualne povijesti i zbilje, medijske i interpersonalne komunikacije, akcija društvenih skupina, ljudskoga doživljavanja i ponašanja, razvoj jezika, otvorenih političkih, kulturnih i socijalnih pitanja od nacionalnoga ili regionalnoga interesa.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka organizacija izvode studije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini. Studijski programi filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije, znanstvenoga i nastavničkoga smjera, usporedno uzimaju u obzir četiri sastavnice: 1. općeteorijsku i metodološku, 2. nacionalnu ili kroatološku, 3. europsku i 4. globalnu.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS