Objavljeno: 21. 5. 2018. u 16:49
Uređeno: 8. 11. 2018. u 11:23
Maria Florencia Luchetti

U utorak, 27. veljače 2018. održan je radni sastanak Znanstvenog zavoda Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Sastanku su prisustvovali državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Zvonko Milas, Voditeljica ureda dobrodošlice, Marija Matek i Načelnik Sektora za provedbu i nadzor programa i projekata Hrvata izvan Republike Hrvatske, Dario Magdić.

Na radnom sastanku razgovaralo se o mogućnostima uspostave suradnje dviju ustanova te je donesena odluka o organizaciji radionica namijenjenih polaznicima Programa učenja hrvatskoga jezika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS