Objavljeno: 21. 5. 2018. u 18:06
Uređeno: 23. 5. 2018. u 12:06
Maria Florencia Luchetti

U utorak, 20. ožujka 2018. dr. sc. Natasha Levak, djelatnica Znanstvenog zavoda Hrvatskih studija, održala je predavanje na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Predavanje pod naslovom „Hrvati u Australiji“ bilo je usmjereno studentima 1. godine preddiplomskog studija ekonomije u okviru predmeta „Gospodarska povijest Hrvatske“. Studenti su iskazali veliko zanimanje za život Hrvata izvan domovine.

Osim toga, predstavnica Znanstvenog zavoda dr.sc. Natasha Levak razgovarala je s predstavnicima Sveučilišta u Dubrovniku vezano za mogućnosti suradnje između Hrvatskih studija i Sveučilišta u Dubrovniku.


Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS