Objavljeno: 21. 5. 2018. u 18:59
Uređeno: 23. 5. 2018. u 11:30
Maria Florencia Luchetti

U srijedu, 18. travnja 2018. te petak, 20. travnja 2018. djelatnice  Znanstvenoga zavoda Hrvatskih studija sudjelovale su na prezentaciji programa Hrvatske Matice iseljenika i na otvorenju izložbe Vlade Perkovića „Ljepote hrvatskih obala“.

Prilikom tih susreta razmijenjeni su kontakti s djelatnicama iz Odjela za kulturu i Odjela za školstvo, te se razgovaralo o aktivnostima i programima Matice iseljenika, budućim planovima kao i mogućnostima daljnje suradnje između Hrvatskih studija i Hrvatske matice iseljenika.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS