Objavljeno: 21. 5. 2018. u 19:01
Uređeno: 23. 5. 2018. u 11:29
Maria Florencia Luchetti

U ponedjeljak, 23. travnja 2018. dr. sc. Jasna Novak Milič sa Sveučilišta Macquaire posjetila je Znanstveni zavod Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Razgovaralo se o raznim vidovima znanstvene suradnje te o projektu „Studentska virtualna mreža“, u kojem je Centar Hrvatskih studija Sveučilišta Macquaire  partner.

Svrha projekta je implementirati studentski program učenja jezika i kulture namijenjen studentima iz drugih zemalja koji uče hrvatski jezik i studentima u Hrvatskoj i BIH koji uče strane jezike.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS