Objavljeno: 30. 10. 2018. u 14:59
Uređeno: 13. 11. 2018. u 14:32
Maria Florencia Luchetti

U utorak, 25. rujna 2018. u 18 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održana je tribina Hispanski svijet koju su organizirali Hrvatsko-hispansko društvo i Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića.

Potpredsjednik Hrvatskog-hispanskog društva i novinar Glasa Hrvatske, David Rey, bio je voditelj tribine, dok je etnolog-antropolog iz Bolivije Javier Gonzáles predavao o zanimljivoj temi „Latinoameričke biljke koje su oplemenile Europu“.

Djelatnice Znanstvenog Zavoda Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu bile su pozvane i prisustvovale ovome događaju, povodom kojeg se razgovaralo o mogućnostima zajedničke suradnje.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS