Objavljeno: 11. 3. 2019. u 11:24
Uređeno: 12. 3. 2019. u 09:35
Natasha Kathleen Ružić

Od 1. do 2. veljače 2019. u Salzburgu je održana međunarodna znanstvena konferencija "Mobilities and Transformation: Understanding Societies, Economies, and Environments on the Move" u organizaciji Sveučilišta u Salzburgu.

Dr. sc. Natasha Kathleen Levak predstavljala je istraživačku skupinu iz Znanstvenog zavoda dr. sc. Katicu Jurčević, dr. sc. Natashu Kathleen Levak i dr. sc. Mariju Florenciju Luchetti i sudjelovala je u konferenciji sa zajedničkim izlaganjem “Return migration and the re-conceptualisation of identity relating to self and the cultural group after returning to the cultural ancestral homeland, Croatia."

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS