Objavljeno: 2. 4. 2019. u 17:13
Uređeno: 2. 4. 2019. u 17:23
Maria Florencia Luchetti

U 112. broju hrvatskih sveučilišnih novina „Universitas“ objavljen je članak o okruglom stolu „Put do Sveučilišta – iskustva i poteškoće osoba s invaliditetom u sustavu visokog obrazovanja“ koji se održao na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu 12. ožujka 2019. u organizaciji Znanstvenog zavoda Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. 

Članak donosi opis događanja i najvažnije misli koje su sudionici okruglog stola istaknuli u svojim izlaganjima koja su tematizirala dosadašnje iskustvo, prespektivu i mogućnosti za osobe s invaliditetom u sustavu visokog obrazovanja.
 
Članak pogledajte na sljedećoj poveznici.
 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS