Objavljeno: 30. 5. 2019. u 18:05
Sara Paraga
Poziv na TandEM foto i video natječaj

U okviru međunarodnog projekta “TandEM: Towards Empowered Migrant Youth in Southern Europe” pozivaju se mladi između 19 i 29 godina da sudjeluju u natjecanju "I feel good" u organizaciji Međunarodne organizacije za migracije (IOM).

Tema ovog natjecanja je multikulturalizam, inkluzija i osnaživanje mladih.

Jesi li milenijalac između 19 i 29 godina? Živiš li u jednoj od sljedećih zemalja: Italiji, Malti, Španjolskoj, Cipru, Grčkoj ili Hrvatskoj? Vjeruješ li u raznolikost i multikulturalizam?

Ukoliko je tvoj odgovor na pitanja iznad potvrdan, pozivamo te da sudjeluješ u međunarodnom natjecanju "I feel good" objavom fotografije ili videa o tome što znači inkluzija u tvojoj zemlji i čini li te zadovoljnim/om.

Natječaj traje do 24. lipnja 2019.

Nagrada za 12 najboljih (dvoje po svakoj zemlji sudionici Tandem projekta) je putovanje u Bruxelles u rujnu 2019. Svih dvanaest nagrađenih za najbolje fotografije i video uratke imat će priliku posjetiti Europsku komisiju i Europski parlament. Troškovi putovanja i smještaja su pokriveni.

Kako sudjelovati: prijava se podnosi na web stranici www.iomintandem.com gdje se otvara račun koji omogućuje pristup obrascu za prijavu na natječaj. Uz ispunjeni obrazac potrebno je učitati fotografije ili video. Nepotpune prijave neće se razmatrati. Rok za prijavu je do 24. lipnja 2019. u ponoć.

Detaljnije o natjecanju, uvjetima i načinu prijave pogledajte na poveznici.

 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu djeluju od 16. studenoga 1992. godine. Od 2017. ustrojeni su kao sveučilišni odjel za interdisciplinarno proučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne i intelektualne povijesti i zbilje, medijske i interpersonalne komunikacije, akcija društvenih skupina, ljudskoga doživljavanja i ponašanja, razvoj jezika, otvorenih političkih, kulturnih i socijalnih pitanja od nacionalnoga ili regionalnoga interesa.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka organizacija izvode studije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini. Studijski programi filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije, znanstvenoga i nastavničkoga smjera, usporedno uzimaju u obzir četiri sastavnice: 1. općeteorijsku i metodološku, 2. nacionalnu ili kroatološku, 3. europsku i 4. globalnu.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS