Objavljeno: 22. 10. 2019. u 15:07
Uređeno: 22. 10. 2019. u 15:12
Natasha Kathleen Ružić

Od 10. do 11. listopada 2019. u Zagrebu je održana međunarodna znanstvena konferencija "Dijaspora i domovina" u organizaciji Centra za istraživanje Hrvatskog iseljeništva, 'International Metropolis Project' i Centra za kulturu i informacije Maksimir. Dr. sc. Natasha Kathleen Levak predstavljala je Znanstveni zavod i sudjelovala je u konferenciji sa izlaganjem “ Pokazatelji uspješne migracije druge generacije u domovinu svojih roditelja (predaka)."

Studenti Hrvatskih studija su sudjelovali u umrežavanju te upoznavanju presijednika ACAPa Zagreb (Association of Croatian American Professionals) gospodina Dona Markušić. Dr. sc. Katica Jurčević i dr. sc. Natasha Kathleen Levak podržavaju ACAP kao članovi.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS